Yhteystiedot

Vastingin Nuorisoseura
c/o Patamaa, Kivijärventie 496 b
43660 Vastinki
040 1539773

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Keikka valmistumassa

Tiistai 2.1.2018 - Hannu Patamaa

Vastingin Nuorisoseuran uuden näytelmän, Keikan, harjoitukset ovat tiivistymässä. Ensi-iltaan näytelmä on tarkoitus saada 16.2. Ahjolan sali ja näyttämö ovat kokeneet hienoisen muodomuutoksen syksyn jatkuneissa kunnostustöissä. Pieni, mutta ahkera talkooporukka on pistänyt parastaan.

Keikka on tarina parisuhdekriisistä, sitkeästä yrittämisestä ja paremman kaipuusta. Pirren ja Peran välit ajautuvat umpikujaan. Peran saamattomuus ja työttömyys yhdistettynä taloushuoliin saavat Pirren etsimään uusia ratkaisuja elämässään. Onneksi Peran kaverilla, kuljetusyrittäjä Salomo Soukalla on kuitenkin hyviä uutisia. Tiedossa on töitä ja vieläpä tuottoisia sellaisia. Keikka vie sitten kaverukset arvaamattomaan seikkailuun. Kaikki ei mene ihan laillisestikaan. Kuka onkaan keikan tilaaja, Lefa? Kuljetettavaksikin päätyy ihan muuta kuin oli tarkoitus. Tapahtumia värittää vielä Peran määrätietoinen anoppi, Alma, joka arvelee Peran ajaneen Pirren kotoaan.

Näyttelijöinä on seuran aiemmisyta esityksistä tuttua porukkaa. Perana häärää Pekka Salmi. Hänen keveriaan Salomoa näyttelee Markku Rautiainen. Pirrenä nähdään Tuula Leppänen, ja hänen bestiksenän, Annana, Henna-Mari Pekkanen. Tomerana Almana asioita laittaa järjestykseen Riitta Kolari, ja hänen kuuliaisena aviomiehenään, Kaukona, yrittää tilanteita pehmittää Paavo Jokinen. Lefan roolissa nähdään Ilari Kotilainen. Henkeäsalpaavana Veronicana lavan ottaa haltuunsa Kielo Ollinen.  Mukana ovat myös hotellin vastaanoton Tuire, Jaana Lehtomäki, Salomon äitinä Virpi Humppi ja Lefan apulaisena Hannu Patamaa.

Keikan esitykset ovat Vastingin Nuorisoseuran talolla, Ahjolassa, ensi-ilta pe 16.2. klo 19. Muut esitykset: su 18.2. klo 19, ke 21.2. klo 19, pe 23.2. klo 19, su 25.2. klo 14, pe 9.3. klo 19, su 11.3. klo 14, pe 16.3. klo 19, su 18.3. klo 14 ja pe 23.3. klo 19.

Kommentoi kirjoitusta.